Skip to content

Wie ben ik?

 Mijn naam is Marc Roelofs, opgegroeid in een ondernemersgezin in Lent, een dorpje inmiddels geannexeerd door Nijmegen. Mijn leven lang al ondernemer. In 2008 ben ik in een diepe Burn- out geraakt omdat ik dingen deed die mij niet eigen waren. Met andere woorden.. Ik leefde mijzelf niet! Ik kende mijzelf niet. Ik was degene die de ander vond dat ik moest zijn. Ik stond niet in contact met m’n lichaam , m’n gevoel en negeerde mijn hogere zelf. Via nagenoeg alle medische wegen en alternatieve hulplijnen heb ik uiteindelijk ontdekt dat de kracht om te helen in jezelf zit. Alle mogelijke schaduwkanten in mijzelf zijn voorbij gekomen, aangekeken en heb ze 1 voor 1 doorvoelt. Door deze te voelen wist ik vervolgens wat ik niet wilde en leerde dus ook wat ik wel wilde manifesteren in mijn leven. Ik kan zeggen dat ik nu een gezond en bijzonder gelukkig mens ben. Ik creëer elke dag de dag van mijn leven! 

Dat gun ik jou ook en dat resultaat kan sneller dan jij denkt! 

The law of attraction werd mijn grote studieproject en hierdoor is deze wet mijn basis geworden. Ik ben heel veel boeken gaan bestuderen, waarbij ik gefascineerd raakte in vele aspecten van mindfullnes, van ‘t leven in relatie tot het kwantumveld en van het werken met levensenergie. Healing door middel van bewust maken en bewust “zijn” werd zo mijn passie. Mijn gevoeligheid daarnaast bracht mij in direct contact met het universum en mijn gidsen. Middels deze gevoeligheid ben ik in staat om energieën op te merken en los te laten bij mensen en in ruimten zoals woningen, praktijken en kantoren, waardoor de energie in die ruimten weer stroomt met als gevolg dat de leefbaarheid en gezondheid sterk bevorderd. Ik ben verder ingewijd in de Reiki, officieel practicioner of Acces Bars en opgeleid energetisch hypnotherapeut. Binnenkort zal ik ook systemische opstellingen aan dit rijtje mogen toevoegen. 

Ik leer jou opnieuw te verbinden met je lichaam, waarbij voelen, verstillen en intenties centraal staan. Alles zit in jou wat jij nodig hebt.. samen halen we dat er uit.. Jouw verlangens en dat wat jou frustreert of in de weg staat om dat verlangen te leven, om zo jouw mooiste leven te leren leven.