Skip to content

Innerlijke Balans en ZelfReset

 

Methode Zelfresetten Zenuwstelsel En Celgeheugen ( ZZEC )In tegenstelling tot andere methoden die ik heb geleerd en toegepast, overtreft de Zelfresetten Zenuwstelsel en Celgeheugen-methode alle verwachtingen.

Ben jij op zoek naar Innerlijke Balans en Zelf Reset?

“Zelfreset Coaching: Ontdek Innerlijke Balans op Gevoel”

Het mooie is dat iedereen in staat is om deze methode op zichzelf toe te passen. We begeleiden het lichaam door het zenuwstelsel tot rust te brengen en stimuleren het cel-geheugen om actie te ondernemen, als een soort reset naar de fabrieksinstellingen van het lichaam. Simpel, effectief en voor iedereen toegankelijk!

Wat houdt de training in?

De training, geprijsd op € 449,50 inclusief een gratis bergkristal obelisk, biedt een diepgaand begrip van de theorie en technieken achter de Methode Zelfresetten Zenuwstelsel en Celgeheugen. 

Je ontvangt een opname die je kunt afspelen wanneer je de methode wilt toepassen, zowel op jezelf als op anderen. De obelisk, een essentieel hulpmiddel bij de toepassing van de methode, is inbegrepen in de prijs.

Resultaat: Innerlijke Balans en een ZelfReset

De Waarde van Vrijheid van Klachten

Hoe waardevol is het om jezelf te bevrijden van klachten? Jij verlangt naar Innerlijke Balans en ZelfReset, zodat je niet te lang aan therapeut vast zit. Jij wenst controle en zelf de regie pakken. 

De waarde van deze training overstijgt elke financiële maatstaf. Wat is het jou waard om innerlijke rust te vinden en je volledige potentieel te benutten?

Combineer de Training met de Portugal Retraite

De Methode Zelfresetten Zenuwstelsel en Cel-geheugen-training is ook een integraal onderdeel van de Portugal Retraite. Als je op zoek bent naar een diepgaande ervaring van persoonlijke groei en verbinding, bekijk dan [deze link] voor meer informatie over de retraite in Portugal.

Investeer in Jezelf – Reserveer Nu!

Deze training is een investering in jouw welzijn en potentieel. Reserveer vandaag nog je plek, want de waarde van innerlijke transformatie is onbetaalbaar. 

Ontdek de kracht van de Methode Zelfresetten Zenuwstelsel en Cel-geheugen en zet de eerste stap naar een leven in balans.

Vriendelijke Groet, Marc Roelofs

Methode Zelfresetten Zenuwstelsel En Celgeheugen