Skip to content

Personal clearing

Ervaar de Kracht van Vernieuwende Energie met Personal Clearing!

Welkom bij een reis naar innerlijke transformatie en harmonie met onze baanbrekende Personal Clearing. Deze diepgaande sessie richt zich op het ontlasten van geblokkeerde energie in de 7 basischakra’s en het versterken van deze energiecentra door de samensmelting van de voedende krachten van het universum en moeder aarde. Laat je lichaam zich herstellen, bereik totale ontspanning en leef vanuit jouw essentie in je volledige potentieel.

De Magie van Personal Clearing


🌈 Chakra Revitalisatie: Onze clearing richt zich op het bevrijden en revitaliseren van de 7 basischakra’s. Door deze energiecentra onderling in balans te brengen, opent zich een wereld van innerlijke rust en welzijn.

💫 Universum en Aarde in Harmonie: Laat de helende energieën van het universum en moeder aarde samenkomen in je chakra’s. Dit samenspel brengt niet alleen balans, maar voedt ook je wezen met positieve krachten die leiden tot een diepe innerlijke transformatie.

Bevrijd jezelf van Energetische Ballast


🛑 Emotionele Ontlading: Voel je de last van emotionele bagage? Onze clearing geeft deze ladingen vrij aan het universum voor transformatie naar licht en liefde. Voel jezelf bevrijd van ballast uit vorige levens en systemen, waardoor je lichter en vrijer door het leven gaat.

🌐 Verstoringen op 18 Punten: Naast de chakra’s speur ik naar verstoringen op 18 specifieke punten in jouw lichaam, vergelijkbaar met een houseclearing. Dit stelt me in staat om jouw lichaam te resetten naar de oorspronkelijke blauwdruk, zodat je in jouw energetische kracht komt.

🔗 Vrij van Belastingen: Ontdoe jezelf van belastingen die niet langer dienend zijn, zoals karma, hersenspoelingen, gehechtheden, vervloekingen, beloften, en meer. Herstel jouw innerlijke balans en leef vrij van onnodige lasten.

Yin/Yang Harmonie


🌓 Juiste Verhouding Yin/Yang: Afsluitend werk ik aan de juiste yin/yang-verhouding binnen jouw systeem. Dit zorgt voor een harmonieuze balans en plaatst je terug in jouw optimale staat van welzijn.

Jouw Weg naar Volledige Balans Begint Hier!
Klaar om jezelf te bevrijden van energieblokkades en volledig in balans te komen? Ontdek de kracht van Personal Clearing en ervaar een diepe transformatie van binnenuit.

Neem contact op voor jouw sessie en begin vandaag aan de reis naar een lichter, vrijer, en gebalanceerder leven!